Юні таланти «Центру-Юність» подарували новенцям яскраве свято

Учора, 31 травня, напередодні Дня захисту дітей, у селищі Новому відбувся традиційний творчий звіт Центру дитячої та юнацької творчості “Центр-Юність”. Дитячі творчі колективи Центру продемонстрували глядачам свої здобутки за цей навчальний рік.

Вихованці «Центру-Юність» влаштували для глядачів грандіозний концерт з театралізованими, танцювальними та вокальними номерами. Глядачі, які вщент заповнили залу Центру дитячої та юнацької творчості, були у захваті від талановитих виступів юних дарувань.

У складі Центру дитячої та юнацької творчості “Центр-Юність” є 19 гуртків, які поділені на два відділи – спортивно-технічний та художньо-естетичний. Юні вихованці цих гуртків є неодноразовими переможцями різноманітних всеукраїнських та місцевих змагань.

«Колективом, який успішно виступає та постійно здобуває перемоги на різних рівнях, є ансамбль бального танцю «Дебют». Тільки за останні три місяці вони стали переможцями низки міжнародних та всеукраїнських конкурсів хореографічного мистецтва. Зокрема, «Сузір’я талантів» у Жовтих Водах, «Дніпро-Данс-2016» та «Осіння рапсодія». Зразковий художній колектив «Вокальний гурт «Евріка» за останні два роки виграв найбільше призових місць у конкурсі «Голос Кіровоградщини» та підтвердив репутацію одного з найкращих вокальних ансамблів міста», – розповів керівник Центру дитячої та юнацької творчості “Центр-Юність” Віктор Савицький.

За його словами, значних успіхів також досягли спортсмени Центру. Зокрема, переможцями різноманітних турнірів та змагань ставали гімнасти, бейсболісти, софтболісти, боксери та футболісти. А естрадний театр «Діалог» другий рік поспіль отримує гран-прі театрального конкурсу у Кіровограді.

Віктор Савицький висловив подяку за підтримку Центру дитячої та юнацької творчості “Центр-Юність” народному депутату Станіславу Березкіну.
Цього разу народний депутат також не залишив без уваги талановиту молодь селища Нове – його благодійний фонд «Добротвір» передав до свята солодощі.

На звітний творчий концерт колективу завітав також селищний голова Нового Сергій Денисенко. Він привітав вихованців, викладачів і тренерів Центру дитячої та юнацької творчості “Центр-Юність” і побажав їм подальших творчих успіхів та досягнень.
Також селищний голова запропонував відновити відкритий майданчик біля гуртожитку, де раніше проходили масові заходи, аби в такі святкові дні творчі колективи Нового могли тішити якнайбільшу кількість глядачів.

«Якщо захотіти, то разом все можна зробити. Я думаю, якщо ми спільно з громадою візьмемось, то зможемо відновити майданчик біля 21-го гуртожитку, побудувати там сцену. Це не такі великі кошти. Я думаю, що наступного року, таке свято ми влаштуємо вже там», – пообіцяв він.

Всі глядачі, і юні таланти зраділи такій новині, і «зловили на слові» Сергія Денисенка. Навіть з-за куліс було чутно оплески вихованців центру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар