Кіровоградські патрульні миттєво припинили дебош на Ковалівці

Учора, 30 травня, близько 21.56 до патрульної поліції Кіровограда надійшов виклик про те, що у районі Ковалівки (біля абонентського відділу водоканалу) компанія невідомих людей розпиває алкогольні напої та б’є пляшки прямо під вікнами багатоповерхівок. 

Представники патрульної поліції приїхали на виклик миттєво – за 5 хвилин. Як розповідає патрульний Рибальченко, люди, які розпивали алкогольні напої та били пляшки під вікнами мешканців Ковалівки, виявилися бездомними. Після того як патрульні попросили їх покинути місце розпивання алкогольних напоїв, вони попросили вибачення та пішли у невідомому напрямку.

“Вперше за багато років я відчула себе захищеною у своїй країні. Поліцейські миттєво зреагували на такий, на перший погляд, дріб’язковий виклик, – розповідає мешканка одного з будинків, яка власне і викликала поліцію. – Начебто дрібниця – бездомні п’ють горілку та б’ють пляшки під вікнами, але хто його знає, чим ті посиденьки могли закінчитися. Приємно, що ти тепер не один у боротьбі за громадський порядок”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар