Кіровоградський поліцейський: “Набір до патрульної служби змусив мене повернутися з Польщі”

Всі вони мають різні захоплення, професії, долі, різні характери, за плечима у кожного свій життєвий досвід, але віднедавна всіх їх об’єднує одна справа – служити народу України, заради цього вони і пішли у новостворену патрульну службу. Не заради слави і грошей, а заради добробуту української нації.

Анатолій Романенко – 33 роки

Народився в Кіровограді. У минулому – заступник директора однієї з найбільшої мережі магазинів побутової техніки. Деякий час працював в Польщі. Закінчив КНТУ.

«В першу чергу хотілося стати взірцем для своєї донечки, Вероніки. Так сталося, що саме конкурсний набір до нової патрульної служби змусив мене повернутися з Польщі на свою рідну Батьківщину до своєї родини. І за це я також вдячний патрульній службі. Я гідно склав тестові завдання і через деякий час я увійшов до когорти нових патрульних.

Я дійсно вірю в те, що реформа МВС змінить Україну на краще. Позитивні зміни вже відбулися. Корупції в Кіровограді, принаймні в правоохоронних органах більше не буде. Перед законом всі рівні: і депутати, і прокурори, і звичайні громадяни. Мені приємно бачити, що ПДР відтепер дотримуються і водії маршруток і таксисти. За порядком на вулицях міста дбають 24 патрульних авто. Це дає змогу оперативно і вчасно реагувати на всі виклики громадян.

Наразі я збираюся отримати другу вищу юридичну освіту. Я вже подав документи на заочне відділення до Національної академії внутрішніх справ. Я не вважаю себе випадковою людиною в поліції, в мене є конкретні цілі і бажання.

Я дуже хочу, щоб довіра громадян до нової поліції зростала з кожним днем, а довіру можна завоювати тільки працею і справедливістю. Тепер я точно знаю, що у мене з моїми колегами все вийде. Я вірю в реформу і буду робити все можливе, щоб вона працювала».

За матеріалами прес-служби патрульної поліції Кіровограда

Поширити:

Залишити коментар:

коментар