У Кіровограді з лайкою і штовханиною демонтували незаконний МАФ (ВІДЕОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні, 12 травня, як ми вже повідомляли, біля приміщення кіровоградської обласної лікарні стався скандал через демонтаж незаконного МАФу.

Комісія з демонтажу тимчасових споруд разом з комунальниками намагались прибрати торгівельний кіоск. Продавець магазину зачинила двері перед представниками міської ради і здійснювала якісь операції з касовим апаратом. Члени комісії викликали працівників поліції.

Пізніше працівниця магазину покинула приміщення, зачинила магазин, попередньо поставивши його на сигналізацію, і пішла у невідомому напрямку.

Через деякий час на місце події прибули невідомі чоловіки, які представились власниками кіоску і почали перешкоджати його демонтажу. Також чоловіки намагалися всіляко домовитися з представниками комісії, аби уникнути знесення споруди.

Після перемовин, чоловік, який представився власником МАФу почав поводити себе неадекватно, вживав нецензурні лайки в сторону членів комісії, полісменів, журналістів. Також він, прямо на місці подій, вживав алкогольні напої, і роздягався перед журналістами, демонструючи свої татуювання. Через таку поведінку чоловіка затримали працівники поліції.

Лише після цього працівники КП «Кіровоград-благоустрій» розпочали демонтаж споруди.

Детальніше про скандальний демонтаж незаконного МАФу дивіться у нашому відеорепортажі.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар