У Кіровограді урочисто відправили призовників на строкову службу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 12 травня, у Кіровограді відбулось урочисте проведення на строкову військову службу близько сотні юнаків з усієї області.

Перший етап весняного призову почався у березні цього року – відбір та медична комісія. Наразі триває другий етап – формування команд та відправка призовників на слубжу.

“Сьогодні ми відправляємо три команди: у ЗСУ, прикордонні війська і Нацгвардію України. Хлопці вчора попередньо були оглянуті лікарями, з ними попрацювали психологи. Вони сформовані в команди, знають хто, куди їде, з ким їде. І готові до відправки до війська”, – розповів військовий комісар Кіровоградського обласного  військового комісаріату Ярослав Кучер.

Цього року на Кіровоградщину покладено завдання відібрати і відправити до військових формувань України близь 700 строковиків. Призову підлягають лише юнаки віком від 20 до 27 років. Усі призовники будуть проходити службу у пунктах постійної дислокації – в зону АТО не поїдуть.

Бльше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар