У День пам’яті та примирення кіровоградці вшанували пам’ять Володимира Степанка (ФОТО)

Вчора, 8 травня, у День пам’яті та примирення кіровоградці вшанували пам’ять героя російсько-української війни Володимира Степанка покладанням квітів на його могилу.

Серед тих, хто прийшов подякувати героєві, були присутні вдова Володимира Степанка Олена Валентинівна, депутати-свободівці та численні прихильники націоналістичного об’єднання Кіровограда.

Читайте також: Той, хто з дитинства мріяв бути воїном. Пам’яті Володимира Степанка

У ході вшанування націоналісти подякували Олену Валентинівну Степанок за те, що підтримувала свого чоловіка у його ініціативах і була натхненницею всіх його гідних вчинків. До учасників акції долучився і заступник міського голови Кіровограда Олександр Мосін.

“Тут, на Алеї Слави Рівненського цвинтаря в місті Кіровограді, оселився наш вірний друг, людина з щирим і добрим серцем. Сьогодні ми дякуємо йому за його героїчний вчинок і принципову позицію гідного націоналіста. Певний, що не одне покоління кіровоградців надихатиметься його славним подвигом. Володимир Степанок – той мужній воїн, який навіть після загибелі спонукає нас діяти і відстоювати цілісність України. Слава Герою! Слава гідним!” – прокоментував захід вшанування пам’яті Володимира Степанка депутат Кіровоградської міської ради Сергій Капітонов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар