У Кіровограді міська влада пообіцяла тісно співпрацювати з ветеранськими організаціями (ФОТО)

Сьогодні, 5 травня, у кабінеті міського голови Андрія Райковича відбулося підписання меморандумів про взаємодію та співробітництво між Кіровоградською міською радою та радою Кіровоградської міської організації ветеранів України та Кіровоградською міською організацією Української Спілки ветеранів Афганістану.

“Я сподіваюсь на тісну співпрацю у всіх соціально-побутових напрямках і галузях”, – звернувся до представників ветеранських організацій Андрій Райкович.

Голова Кіровоградської міської організації ветеранів України Володимир Зуєв подякував міському голові за запрошення і висловив сподівання на тісну подальшу співпрацю, основу якій має покласти сьогоднішнє підписання меморандуму.

“Ця угода є дуже важливою для нас, тому що вона буде певною мірою захищати наш статус. Ми дуже вдячні міському голові за те, що він піклується про ветеранів. Ми, в свою чергу, завжди готові підставити йому своє бойове плече”, – запевнила голова Кіровоградської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Любов Дозор.

Після підписання меморандуму Андрій Райкович наголосив, що цей документ є не лише намірами, а являється реальним планом дій.

На завершення представники ветеранських організацій зробили історичне колективне фото з міським головою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар