У Кіровограді 32 школи позмагались у військово-патріотичному конкурсі строю і пісні (ФОТО)

Сьогодні, 4 травня, у Кіровограді, в Ковалівському парку, проходив міський військово-патріотичний конкурс  строю і патріотичної пісні „Майбутній захисник України”. У ному взяли участь 32 кіровоградських школи.

Аби оцінити вміння школярів, на конкурс запросили військових-учасників АТО з 3-го окремого полку спецпризначення та інших підрозділів, представників ветеранських та афганських громадських організацій.

“Цей конкурс відбувається вже вчетверте. Подібні заходи відіграють дуже важливу роль у патріотичному вихованні нашої молоді”, – розповіла начальник управління освіти Кіровоградської міськради Лариса Костенко.

Конкурсантів розподілили на два дивізіони, і змагання розпочались. Журі оцінювало вміння школярів у стройовій підготовці, і пісні з маршем.

Було помітно, що кожна школа серйозно готувалась до цього конкурсу. Адже, більшість загонів виглядали, як чудова злагоджена команда.

“Ми беремо участь у цьому конкурсі вже втретє. Сам процес підготовки до змагань виховує у школярів дисципліну та уміння працювати в команді. Я вважаю, що такі військово-патріотичні конкурси відіграють дуже важливу роль у вихованні молоді”, – розповів командир загону імені Степана Бандери школи №21 Назарій Овчаренко. Назарій говорить, що назвати команду на честь Степана Бандери запропонував він, адже вважає провідника ОУН Героєм України.

Перемогу у військово-патріотичному конкурсі „Майбутній захисник України” святкували:

  • у І дивізіоні – загін школи №8;
  • у ІІ дивізіоні – загін школи №22.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар