Волонтери Новоукраїнки доставлять на передову великодні паски (ФОТО)

Збираючись у дорогу на схід України, де тривають бойові дії, новоукраїнські волонтери отримали підтримку народного депутата України Станіслава Березкіна.

Як розповіла активістка волонтерського руху Наталія Дубінченко (яка й стоїть у витоків волонтерського руху Новоукраїнки),  вони вже неодноразово доставляють на передову в зону АТО гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Добротвір». Нині, як і минулого року, напередодні Великодніх свят народний депутат Станіслав Березкін передав українським бійцям паски та вітальні листівки.

24-річний учасник бойових дій Сергій Метелиця, який долучився до волонтерського руху після демобілізації, зазначає, що  допомога волонтерів та небайдужих людей тим, хто захищає Україну, – неоціненна.

“Я був мобілізований у 4-ту  хвилю і прослужив у  95-ій високомобільній десантній бригаді півтора роки. Кілька разів волонтери приїздили до нас, коли ми дислокувалися у Слов’янську та Авдіївці. Нам  привозили як продукти харчування, так і речі першої необхідності.  Значну допомогу надали мені волонтери та земляки й тоді, коли я отримав на фронті поранення”, – розповідає Метелиця.

Разом із Великодніми пасками волонтери доставлять на фронт у райони Волновахи, Дмитрівки та в місця, де дислокуються частини бійців з Кіровоградщини, речі першої необхідності, овочі, фрукти, борошно, молочну продукцію та м’ясо, що передали родини Спориш, Осадчук, Булат, Любченко, Оладенко та інші. Також буде передано і домашню консервацію та продукти харчування від Шишкінської, Глодоської та Семенастівської громад. Заручились активісти і допомогою керівництва Капустянського гранітного кар’єру «Єлгран» Бориса Левицького, колективу та керівництва ПП «Зерноторговий Дім Павлівський».

Великодні паски від Благодійного фонду «Добротвір» передано і настоятелю храму Олександра Невського отцю Петру.

Дякуючи за доброту і чуйність небайдужій громаді, священнослужитель побажав усім Божої милості, благословення на добрі справи та миру в нашій Україні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар