У центрі Кіровограда черговий скандал через будівництво (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 27 квітня, о 5.45 ТОВ «Кронос Лідер» біля приміщення «Укртелекому» почало зведення паркану для початку будівництва. Як стало відомо Першій електронній, на території планують будувати кафе.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка призупинила будівництво, але близько 9.00 його знову відновили.

Як розповідає менеджер з регіональної безпеки Кіровоградської філії «Укртелекому» Олександр Шепелєв, техвідділ вже вручив підрядній організації заборону і припис про недопустимість проведення будівельних робіт на даній території.

Читайте також: У центрі Кіровограда почали чергову забудову

«Будівництво незаконне. Забудовники не мають дозволу ні від «Укртелекому», ні від «Укрпошти», тому що на цій території проходить комунікація – лежить лінія урядового зв’язку. У зв’язку з цим на цій земельній ділянці лежать обмеження на проведення будь-яких робіт. У законодавстві прописано, що особа, яка має у володінні цю землю, зобов’язана погоджувати проведення будь-яких робіт з представниками «Укрпошти» та «Укртелекому», – коментує ситуацію Шепелєв.

Забудовники стверджують, що всі дозвільні документи на початок будівництва у фірми є, але спілкуватися з пресою і показувати їх – відмовилися. Натомість забудовники показали запити до “Укртелекому” на початок будівництва каналізації по вулиці Гоголя 72 (паркан же ж встановили за адресою вул. Велика Перспективна, 48-Б).

Начальник управління містобудування та архітектури Кіровоградської міськради Вадим Мездрін говорить, що зараз управління підіймає всі документи, пов’язані з цією земельною ділянкою. Зокрема, перевіряють наявність у забудовників декларації на початок будівництва.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар