АТОвці з області знову шукали правди у Кіровоградській ОДА (ФОТО)

Сьогодні, 25 квітня, до Кіровоградської ОДА прибули учасники АТО з Бобринецького, Новомиргородського, Знам’янського, Кіровоградського та Компаніївського районів. Військові заявили про абсолютно неефективну роботу обласної та районних адміністрацій щодо вирішення соціальних проблем воїнів АТО.

Близько 9 години АТОвці зібрались біля облдержадміністрації, проте, зустрітись з радником голови ОДА з питань АТО Вадимом Нікітіним змогли лише близько 12-ої години.

Понад два десятки військових організувалися завдяки АТОвцю та громадському діячу, Василю Чернійчуку. Демобілізованих військових традиційно хвилювали питання пільгових перевезень та виділення земельних ділянок.

«Чому АТОвці зі своїми проблемами звертаються до мене, а вас знайти не можуть», – звернувся до радника голови ОДА з питань АТО Вадима Нікітіна Василь Чернійчук. Також він запропонував Нікітіну звільнити займану ним посаду. «Я подумаю над вашою пропозицією», – відповів той.

«Хлопці знайшли мене за один день, і я привів їх до вас, щоб показати, як ви не робите свою роботу», – заявив активіст Василь Чернійчук.

Один з АТОвців продемонстрував Нікітіну фотографію об’яви з автобуса Казарня – Кіровоград, де написано, що з 19 квітня перевізник припиняє пільгові перевезення. За словами військових, така ж ситуація у більшості районів. Як вирішити цю проблему Вадим Нікітін не зміг відповісти.

«Перевізник не має права відмовляти воїнам АТО у пільговому перевезенні. Це порушення закону, за яким слідує кримінальна відповідальність», – сказав радник голови ОДА з питань АТО. Проте, це проблему не вирішує, заявили АТОвці.

Вадим Нікітін уважно вислухав всі докори АТОвців, і занотував кожну проблему. Попередньо на завтра він пообіцяв організувати зустріч військових з головою ОДА С. Кузьменком.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар