Кіровоград став ще на крок ближче до тролейбусного колапсу (ФОТО)

Сьогодні, 21 квітня, ініціативна група працівників ТОВ “Єлисаветградська транспортна компанія” (ЄТК) прийшли з самого до ранку до Кіровоградської міськради, аби зустрітися з міським головою Райковичем. Люди хотіли з’ясувати, що буде з їх підприємством після 25 квітня, коли ЄТК припинить своє існування.

Нагадаємо, вчора колектив ТОВ “ЄТК” зустрічався з очільником транспортного управління через те, що міська влада досі не взяла їх на роботу в нове КП “Електротранс”.

Незважаючи на те, що “тролейбусники” вчора попередили керівника транспортного управління про те, що прийдуть до міського голови, Андрія Райковича не виявилося на робочому місці. Секретар міського голови повідомила, що той у відрядженні, і його не буде два дні. Не змогли працівники ТОВ “ЄТК” поспілкуватись і з профільним заступником Олександром Мосіним – його теж не виявилось на робочому місці. Нещодавно призначений т.в.о. директора КП “Електротранс” Олег Білоброва так само не з’явився.

Вислуховувати обурення працівників ТОВ “ЄТК” довелося знову керівнику транспортного управління Олександру Вергуну. Як і вчора, він не зміг відповісти конкретно на жодне із питань “тролейбусників”. Олександр Вергун лише сказав, що повідомив про їхню проблему міському голові, і той займається вирішенням даного питання. За словами ж працівників підприємства, якщо на ранок понеділка не буде жодної конкретної дії, 26 квітня підприємство стане.

Олександр Вергун повідомив, що нинішній очільник КП “Електротранс” Олег Білоброва є тимчасовою людиною, призначеною для створення КП та його реєстрації. “Можливо вже завтра буде людина, яка буде на постійній основі фахово заматись вашим питанням”, – розповів він.

“У мене у підпорядкуванні є 68 працівників. Я не знаю, що їм сказати зараз”, – обурилася начальник служби руху Світлана Березовська.

Не дочекавшись конкретних відповідей працівники пішли, але пообіцяли, що якщо до понеділка не відбудется ніяких змін, вони знов прийдуть до міського голови.

За словами Олександра Вергуна, працівникам при переході з ТОВ “ЄТК” до КП “Електротранс” не потрібно буде перереєстровувати дозвільні документи. “Всі дозволи та договори підприємство на 2016 рік має. Зараз опрацьовується питання, навіщо нам ще раз робити ту саму роботу. Ми працюємо над тим, щоб все це просто перереєструвати”, – розповів про плани міської влади Олександр Вергун.

Не погоджується з твердженням очільника транспортного управління головний інженер ТОВ “ЄТК” Олександр Луценко. “Всі документи були виписані на інше підприємство ТОВ “ЄТК”, а зараз створюється нове комунальне підприємство. Це теж саме, що я з документами на одне авто сяду за кермо іншого”, – розповів Олександр Луценко.

“26 квітня наше тролейбусне підприємство зупинится, через те, що нового підприємства, як такого, ще не існує, нам говорять, що воно є, але лише на папері. Достукатись до мера нам наразі не вдалося”, – резюмує він.

Дмитро Васильєв, Перша електронна газета
Поширити:

Залишити коментар:

коментар