26 квітня у Кіровограді буде тролейбусний колапс

У Кіровограді наступного вівторка, 26 квітня, скоріше за все, зупиняться всі тролейбуси. Про це попереджають працівники тролейбусного депо. 25 квітня є останнім робочим днем ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» (ЄТК).

Сьогодні, 20 квітня, працівники компанії ЄТК зібралися у адміністративній будівлі на збори, куди запросили керівника управління транспорту Олександра Вергуна.

Працівники ЄТК б’ють на сполох, адже нове, створене міською радою, транспортне комунальне підприємство «Електротранс» досі не взяло їх на роботу. Люди заявляють, що за 3 робочі дні неможливо передати на баланс всю інфраструктуру підприємства, і взяти їх на роботу в новому КП.

Працівники ЄТК заявляють, що навіть не бачили в обличчя нового керівника підприємства.

Керівник управління транспорту Олександр Вергун запевнив всіх присутніх, що нікого не буде звільнено, а всі працівники ЄТК будуть прийняті на роботу на ті ж посади у нове комунальне підприємство. Як він повідомив на зборах, новим т.в.о. керівника КП «Електротранс» призначено Олега Білоброва, але наразі він перебуває у відрядженні, і не зміг прийти на збори.

Колектив підприємства не розуміє чому новопризначений керівник досі не з’явився, і не веде роботу по передачі підприємства у комунальну власність. Натомість вони мають свою кандидатуру на посаду керівника. Люди висловились, що хочуть бачити очільником КП Олександра Луценка, нинішнього головного інженера. За їх словами, ця людина знає все про роботу підприємства.

Сам Олександр Луценко стверджує, що 25 квітня, через бездіяльність міської влади, підприємство стане. Такої ж думки начальник відділу кадрів Марина Крупенко.

«25 квітня кондуктори мать отримати гроші, талони, яких досі немає. Як працівники будуть проводити свою роботу?», – говорить Марина Крупенко.

«25 квітня до 17.00 ми повинні мати на руках всю документацію, на основі якої маємо розподіляти наряди, роздавати шляхові листи, робочі листи, на основі яких кондуктори мають отримувати талони. А цього всього немає», – заявила начальник служби руху Світлана Березовська.

У відповідь на ці всі заяви Олександр Вергун відповідав лише, що всі організаційні питання вирішуються.

Також він запевнив, що за три дні всі правові питання будуть вирішені, і 26 квітня всі 166 працівників вийдуть на роботу у нове КП «Елекстротранс».

Колектив підприємства не вірить у такий розвиток подій, адже за їх словами, передача на баланс, оформлення всієї відповідної документації та прийом на роботу працівників, це мінімум півмісяця роботи.

Колектив вирішив створити робочу групу, яка завтра зранку піде зустрічати під міськрадою міського голову Андрія Райковича.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар