У Ковалівському парку посадили «Коло пам’яті Героїв АТО» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
????????????????????????????????????

Сьогодні, 16 квітня, під час загальноміського суботника у Ковалівському парку міста Кіровограда  висадили 70 туй. До благородної справи взялася вся громада міста: військові і демобілізовані бійці, медики і педагоги, вихованці садочків, шкіл і дитячих будинків, громадські діячі, міський депкорпус, представники державних установ та влади. Навіть журналісти змінили звичні фотоапарати на відра і лопати.

Висадили туї символічним колом у центрі парку – біля народного пам’ятника загиблим спецпризначенцям. Назвали його «Коло пам’яті Героїв АТО».

Звертаючись до кіровоградців, які цього дня  прийшли до парку, сержант 3-го полку СпП Ярослав Сторчак сказав, що гибель українських воїнів у війні на Сході є великою втратою для кожного з нас.

«Хтось втратив сина, хтось люблячого батька і чоловіка, хтось надійного товариша. Без сумніву, усі вони мали велике і хоробре серце, знали і розуміли свій святий обов’язок – стати на захист своєї Батьківщини, свого народу, своїх сімей. Тому ми повинні пам’ятати про них і їхні вчинки  не тільки зараз, коли в країні скрутний час, а й коли настане мир. А він обов’язково настане! Ми повинні пам’ятати, якою страшною ціною цей мир настав. Вічна їм пам’ять!», – зазначив воїн.

70 деревець для «Кола пам’яті Героїв АТО» виростили з насінинок працівники комунального підприємства “Кіровоград-Благоустрій”. А щоб підтримати сили садівників, колектив їдальні виконкому міської ради приготував безкоштовні частування – 600 пиріжків з різними начинками та 600 порцій чаю й узвару.

Нагадаємо, під час весняних суботників у Кіровограді загалом буде висаджено близько тисячі дерев.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар