Кіровоград: з чотирьох МАФів на Ковалівці, демонтували лише один (ФОТО)

Сьогодні, 15 квітня, на Ковалівці розбирають черговий незаконно встановлений кіоск. У прес-службі міської ради повідомляють, що власник визнав свою неправоту і погодився на демонтаж споруди без допомоги евакуатора.

Знесення МАФа відбувається відповідно до рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 22.03.2016 р. № 187 «Про демонтаж тимчасових споруд», оскільки у ФОП Джужук М.В. поставив споруду з незаконно. Як розповідає Вікторія Есмер, завідуюча будинку по вулиці Вокзальній, № 20/4, мешканці якого перші забили на сполох стосовно незаконної споруди, першопочатково власник показував дозвільні документи на встановлення споруди на 9 кв. м. Натомість збудований кіоск зайняв аж 32 кв. м.

На демонтажі кіоску боротьба громади з незаконними малими архітектурними формами біля будинку не закінчується. Поруч з кіоском, який зараз розбирають, стоїть ще три МАФи. Що з ними далі робити – Вікторія Вікторівна не знає, але говорить, що вони теж приносять незручності жителям будинку.

«Сусідні кіоски теж допікають нам часом. Не проводиться прибирання території. Навіть урни для сміття немає. Ми неодноразово зверталися до них, говорили, щоб вони владнали це питання. Але поки глухо… Про подальші плани поки коментарів не буде», – сказала Вікторія Есмер.

Нагадаємо, сьогодні мають демонтувати ще один МАФ по просп. Університетському (біля центрального входу до обласної лікарні) – ФОП Кошмак Т.М.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар