Нардеп з Львівщини поділився думками та враженнями про Кіровоград (ФОТО)

Вчора, 7 квітня, у Кіровограді відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. Після 4-годинного знайомства з соціально-економічними показниками та основними проблемами області, народні депутати-члени комітету вирушили на екскурсію містом. Знайомив з історією Кіровограда гостей історик Юрій Митрофаненко.

Народний депутат України VIII скликання від Партії «Блок Петра Порошенка» з Львівщини Богдан Дубневич поділився з Першою електронною своїми враженнями про Кіровоград.

«Дуже гарне місто. З такою щирістю українською. А театр – це чудо. Тут зроблено усе з розумом, усе шикарне. Тим більше, тут неодноразово брала участь у виставах моя землячка – галичанка Марія Заньковецька. Так історія з’єднала східну і західну Україну, – сказав Дубневич. – Народ, ідучи по вулицях, вітається з посмішкою. Сонечко приємно світить…».

Під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету народний депутат висловив свою думку і стосовно майбутнього перейменування Кіровограда.

«Спасибі за спілкування українською мовою. Їдучи сюди, я навіть не очікував почути від кіровоградських чиновників таку гарну українську мову. Якщо, наприклад, порівнювати з Полтавою, то там чиновники говорять більше не українською, а суржиком. Так от, після такої зустрічі я переконаний, що ваше місто не повинно мати якусь неукраїнську назву або носити ім’я того, хто знищив Запорізьку Січ», – поділився з чиновниками та журналістами Дубневич.

Також Богдан Дубневич є Головою підкомітету з питань державних інвестиційних проектів та аналізу ефективності управління підприємствами державного сектору економіки. Нагадаємо, ці питання були одними з ключових під час засідання. Богдан Васильович розповів про особисті враження від роботи очільників Кіровоградщини у цьому напрямку:

«Ми приїхали сюди з бюджетним комітетом і вже зараз бачимо, що є певні прорахунки у керівництва адміністрації і ради, але все одно показники ідуть. Ми розібралися з ситуаціями, у яких треба допомагати. А ще ми приїхали сюди з доброю новиною, бо депутат Верховної Ради Олександр Горбунов все зробив для того, щоб були виділені немалі кошти на ремонт доріг Кіровоградщини. Думаю, будуть іще додані кошти для того, щоб автошляхи були покращені».

Нагадаємо, на повний ремонт доріг Кіровоградської області всього треба 3 млрд грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар