На Майдані Незалежності попрощались з бійцем 17-го батальйону «Годзиллою» (ФОТО)

На Майдані Незалежності попрощалися з бійцем кіровоградського 17-го мотопіхотного батальйону Дмитром Годзенком, більш відомим як «Годзилла». Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Громадське радіо.

Сотні людей — рідні, побратими й небайдужі громадяни — вишикувалися у довгу чергу, щоб покласти квіти в ноги воїну і обійняти його дружину, сина і матір.

Періодично з натовпу вигукували «Герою і вірному синові України Слава! Слава! Слава!»

Дмитро Годзенко загинув 31 березня під час мінометних обстрілів бойовиків у Зайцевому на Донеччині. Міна залетіла на подвір’я будинку, де перебував «Годзилла». До демобілізації залишався день. Раніше, 21 березня Президент нагородив військовослужбовця орденом «За мужність» третього ступеня.

«Я обіцяв тобі віддати цей шеврон, коли ти поїдеш. Тримай, брате», — сказав побратим Годзенка, вкладаючи йому в руки наліпку.

Боєць 17-го мотопіхотного батальйону Дмитро Годзенко буде похований на Лук’янівському військовому кладовищі.

Попрощатися з побратимом приїхали і демобілізовані бійці 17-го ОМПБ з Кіровограда. Зокрема, на Майдані Незалежності були присутні радник кіровоградського міського голови з питань АТО Віктор Танцюра, член кіровоградського виконкому, член ГО “Бойове братство” Віталій Вязовцев, та інші представники військової організації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар