Кіровоград попрощався із жертвами авіакатастрофи (ФОТО)

Сьогодні, 26 березня, Кіровоград попрощався з трьома членами екіпажу Ан-26, який потрапив у авіакатастрофу на початку березня біля берегів Бангладешу, – інструктором Мурадом Гафаровим,  другим пілотом Іваном Петровим та бортовим інженером Андрієм Кулішом.

Двоє загиблих – Іван  Петров та Андрій Куліш – родом з Кіровограда, Мурад Гафаров – з Узбекистану, але вчився та працював в Україні.

Попрощатися з членами екіпажу прийшли близько півтисячі кіровоградців –  родичі та друзі загиблих, керівництво компанії «УРГА», курсанти Кіровоградської льотної академії, військові. Пам’ять загиблих вшанували покладанням квітів та хвилиною мовчання.

Двох кіровоградських льотчиків поховають на Лелеківському кладовищі. Останньою пристанню Мурада Гафарова стане кладовище у Сімферополі.

Читайте також: На приміщенні Кіровоградської льотної академії розмістили портрети загиблих льотчиків

Нагадаємо, 9 березня літак АН-26 зазнав аварії поблизу берегів Бангладешу. Він належав кіровоградській авіакомпанії «УРГА». Літак передали у лізинг компанії True Aviation. Цей літак перевозив креветки. Під час посадки відмовив один з двигунів, пілоти не змогли посадити літак з першого разу, авіасудно впало у море. До місця катастрофи швидко підпливли тамтешні рибалки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар