Кіровоградских жінок зі святом привітали два Олександри Володимировичі та “Шпилясті кобзарі” (ФОТО)

Сьогодні, 4 березня, у кіровоградській міській раді відбувся святковий концерт, приурочений до Міжнародного жіночого дня.

На урочистості було запрошено працівниць комунальних підприємств міста, волонтерів, вдів загиблих героїв АТО, тощо. Жінок привітали заступники міського голови Олександр Мосін та Олександр Грабенко, і передали їм вітання від міського голови Андрія Райковича.

“Сьогодні ви маєте можливість загадати аж три бажання. Вас вітають два Олександри, два Володимировичі та два заступники міського голови”, – жартома зазначив Олександр Грабенко, чим викликав бурхливий сміх у залі.

Олександр Мосін у авіршованій формі привітав всіх жінок з Міжнародним жіночим днем, і повідомив, що для них міський голова запросив з Києва гурт “Шпилясті кобзарі”.

Заступники міського голови нагородили грамотами та подяками працівниць комунальних підприємств міста.

Після урочистої частини на сцені з’явилися вищезгадані “Шпилясті кобзарі”. Хлопці жартували, грали та співали ліричних і веселих пісень. Музиканти дуже потішили присутніх жінок тим, що оголосили прийом замовлень із залу на виконання будь-яких пісень. Кобзарям замовляли пісні “Besame mucho”, “Така, як ти” Океану Ельзи та інші. Кобзар Ярослав Джусь з легкістю виконав всі замовлення панянок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар