У Кіровограді нагородили воїнів-інтернаціоналістів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Cьогодні, 19 лютого, голова Кіровоградської облради Олександр Чорноіваненко нагородив воїнів-афганців, серед яких є й герої, які пішли захищати Батьківщину в зоні АТО.

Воїнів-інтернацоналістів нагороджували за мужність та героїзм, проявлені під час виконання військового обов’язку, високий професіоналізм та взірцевість у виконанні службового обов’язку.

Почесною грамотою Верховної Ради України нагородили Костянтина Андрєєва – члена Кіровоградської обласної Асоціації ветеранів Афганістану Всеукраїнської  Асоціації ветеранів Афганістану. На жаль, герой не зміг отримати своєї нагороди сьогодні, адже наразі проходить лікування після поранення на Донбасі.

За рішенням Всеукраїнської Асоціації ветеранів Афганістану Орденом “За вірність народу України” нагороджені Валерій Муляренко і Тадеуш Шилюк.

Пам’ятні медалі “Ветерану воїну-інтернаціоналісту” отримали Наталя Буянова та Іван Чередніченко.

Медалями з нагоди “25 років виведення військ з Афганістану” нагороджені Сергій Безродний та Сергій Бризітський.

Ще 5 воїнів-інтернаціоналістів нагороджені почесними грамотами Всеукраїнської  Асоціації ветеранів Афганістану. Серед них голова ГО Кіровоградська міська організація захисників Вітчизни «Бойове братство» Олександр Величко.

Більше фото тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар