У Кіровограді відзначили найкращих педагогів області (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 11 лютого, у Кіровограді нагородили переможців та лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року 2016”. На нагородження з’їхалась уся педагогічна еліта Кіровоградщини.

Почесне звання “Учитель року 2016” педагоги виборювали у 4 номінаціях: англійська мова, історія, захист вітчизни, математика. У кожній номінації залишилось по 5 учасників, які взяли участь у останньому (очному) етапі конкурсу та отримали дипломи лауреатів.

“53 вчителі, які взяли участь у відбірковому турі, навчають щасливих дітей. Тому що ці діти мають тих вчителів, які ростуть разом з ними. 20 з них – зараз у цьому залі”, – зазначив під час привітання заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко, який два роки тому так само брав участь у конкурсі “Учитель року” у номінації “директор школи” і навіть відстоював честь Кіровоградщини на Всеукраїнському етапі.

Одним із лауреатів у номінації “захист вітчизни” став педагог із 16-річним стажем Червоновершської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів Руслан Павленко. Чоловік викладав фізкультуру, а останні 5 років поєднує спорт і патріотичне виховання у дисципліні “захист вітчизни”.

“Найважчим був сьогоднішній етап – урок у кіровоградській школі. Я хвилювався не за результат у конкурсі, а за те, як я проведу. На підготовку дали лише один день, тому було важкувато. Але діти молодці, вони були добре підготовлені”, – поділився враженнями лауреат.

Під час нагородження усі переможці відзначали високий рівень організації і казали, що знайшли тут справжніх друзів і однодумців. Пообіцяли гідно представити Кіровоградщину на всеукраїнському етапі конкурсу “Учитель року 2016”. На рахунку Кіровоградщини – уже 7 перемог. За кількістю призових місць нашу області обходить тільки Київська – на одну відзнаку. Можливо, хтось із цьогорічних переможців поповнить ряд відзначених педогогів і підійме Кіровоградщину на золотий щабель рейтингу.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар