У Кіровограді вручили державні нагороди воїнам АТО (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Четверо кіровоградських військовий отримали державні нагороди, які Указом Президента України було присвоєно ще на початку травня.

“За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі” згідно Указу Президента України №259/2015 від 8 травня Про відзначення державними нагородами військових нагородили медалями “Захиснику Вітчизни”:

  1. Майора Блохіна Андрія Миколайовича,
  2. Молодшого сержанта Козлітіна Володимира Олександровича,
  3. Солдата Грузіна Дмитра Олексійовича,
  4. Солдата Зубка Дмитра Олександровича.

“Кіровоградці, за час ведення зброних дій у зоні конфлікту, не один раз довели, що можуть не тільки сумлінно працювати у мирний час, а і захищати свою державу від ворога. Кіровоградщина пишається своїми воїнами. Медаль “Захисника Вітчизни” сьогодні отримали четверо героїв. Ви маєте різні звання, служили у різних частинах, але вас об’єднує одне – ви сумлінно захищаєте свою державу”, – зазначив під час привітання заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар