Кіровоградці влаштували зону “Вільних обійм” у центрі міста (ФОТО)

Учора, 31 січня, на центральній площі Кіровограда близько двох десятків людей влаштували акцію «Вільні обійми». Учасники акції підходили до перехожих з табличками «Обійму задарма», «Візьми обійми» та «Free Hugs» і пропонували обійнятися. За годину активісти встигли подарувати радість та позитив більше сотні кіровоградців.

Організатори акції – активісти Кіровоградської обласної молодіжної організації «Фундація регіональних ініціатив».

Учасники акції кажуть, що в такі похмурі та холодні дні людям потрібне тепло.

“Ми фанати обіймів. Зробили таблички і прийшли з дітьми розважитися. Таких емоцій нам зараз усім не вистачає”, – каже учасниця акції Наталя.

Організатори говорять, що планували провести акцію на «Сніжній битві», а оскільки вона відмінилася через несприятливі погодні умови, вирішили переміститися на центральну площу.

“Люди реагують по-різному. Така пропозиція викликала у людей щирий подив: хтось посміхався і обходив, хтось біг назустріч в обійми, але більшість людей раділи і від обіймів не відмовлялися. Заходили і в кав’ярні, де люди ховалися від холоду. Взагалі, думаю, такі акції варто проводити, адже всюди багато негативу, тому це відволікає людей і підіймає їм настрій”, – розповів координатор акції, голова обласного осередку «Фундації регіональних ініціатив» Дмитро Бабак.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар