Кіровоградські студенти зліпили 5-метрову снігову бабу (ФОТО)

????????????????????????????????????

Студенти Кіровоградського технікуму механізації сільського господарства перед центральним входом у навчальний заклад спорудили величезну снігову красуню. Як розповідає директор технікуму Анатолій Остриковський, висота снігової баби – 4,8 м. На її створення студенти витратили 2 дні, а працювали у вільний від навчання час.

«Вперше ідея виліпити велику снігову бабу виникла два роки тому. Потім довго не було снігу і от у цьому році нам пощастило з погодою. Викладач фізичного виховання нашого закладу став головним архітектором красуні. Саме він організував хлопців, які з великим задоволенням брали участь у спорудженні нашої снігової баби, – розповідає Анатолій Степанович. – Ми почали з того, що у вільний час просто нагортали величезну купу снігу перед технікумом. Потім ця купа протягом тижня просто потроху сідала і з неї вийшла  ось така красуня наша – баба снігова.

Снігову бабу ліпили гуртом. Кожен вносив свої ідеї. От, наприклад, шапка нашої баби – це розфарбована двухсотлітрова бочка. Дітвора зі спальних районів – Волкова, Жадова, Пацаєва –у вільний час разом з батьками збираються і відпочивають тут.  І нам приємно, що ми приносимо своєю сніговою бабою радість людям».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар