Поліція та муніципальний патруль розпочали новорічний рейд стихійними точками торгівлі (ФОТО)

У Кіровограді сьогодні силами муніципального патрулю Кіровоградської міськради та правоохоронців було проведено рейд стихійними точками торгівлі вулиць Пацаєва, Попова та Жадова.

Під час рейду було виявлено декілька точок незаконної торгівлі продовольчими товарами, а по вул. Жадова накрили продавчиню самогону. Жінка якраз провадила продаж свого продукту, а коли побачила правоохоронців, почала тікати. Як повідомили журналісту Першої електронної газети представники правоохоронних органів, на жінку було складено протокол про порушення ст. 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення “Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення”. Також поліціянти знищили на місці 4,5 літри саморобної оковитої, яка була у порушниці.

Як розповіли представники Муніципального патруля, жінку також викликали на засідання адмінкомісії у міськраді.

Наступна порушниця була виявлена біля магазину АТБ по вул. Попова. Жінка продавала на вулиці рибу, не маючи на те жодних документів чи дозволів. Як розповіли представники Муніципального патруля, на неї вже декілька разів складали протоколи, але та вперто продовжує порушувати закон. Під час спілкування з правоохоронцями продавчиня поводила себе зухвало, і відмовлялася надати буд-яку інформацію. Поліціянти поставили їй умову, що якщо вона зараз же не збереться і не покине місце незаконної торгівлі, вони змушені будуть вилучити у неї весь товар, адже її діяльність підпадає під ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення “Торгівля з рук у невстановлених місцях”. Пізніше міліціянти пообіцяли навідатися сюди.

Рейд муніципального патрулю Кіровоградської міськради та правоохоронців продовжиться завтра, 31 грудня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар