У зону АТО відправився гуманітарний новорічний вантаж від громади Кіровограда (ФОТО)

Сьогодні з Кіровограда у зону АТО відправилася машина з гуманітарним вантажем, зібраним за участі міської влади, громадських активістів та громади міста. Новорічна благодійна допомога надійде до кожного кіровоградського підрозділу, які перебувають зараз у зоні АТО.

“Це новорічне привітання від наших городян, від депутатського корпусу, від міської ради, від всих кіровоградців нашим воїнам-захисникам у зоні АТО. Вони повинні відчувати, що ми разом з ними, що постійно про них пам’ятаємо і підтримуємо”, – розповів міський голова Андрій Райкович, який був присутній під час відправки вантажівки.

Новорічний вантаж складається зі смаколиків, овочів, фруктів та медикаментів. У зону АТО його супроводжуватиме волонтер “Української Варти” Борис Смалиус.

“Ми веземо ці подарунки у місця дислокації наших кіровоградських підрозділів. Це 3-ій полк спецпризначення та 17-ий, 34-ий і 42-ий мотопіхотні батальйони 57-ої бригади. Звичайно, в окопах Новий рік не зовсім сприймається за свято, але я думаю, що бійцям буде дуже приємно”, – розповів Борис Смалиус.

На думку волонтера, головним є навіть не сам факт відправки цього вантажу, а факт підтримки, уваги до наших бійців, адже моральна підтримка для наших воїнів є більш значущою, ніж матеріальна. У якості потужної моральної підтримки нашим бійцям відправляться також новорічні привітання та малюнки від кіровоградских дітей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар