ДТП у центрі Кіровограда: постраждалі є, винуватців — немає (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
????????????????????????????????????

Вчора, 4 листопада, о 22.11 на перехресті вулиць Пашутіна та Гоголя сталася ДТП за участю BMW Х5 та Mitsubishi. Як повідомила Першій електронній газеті постраждала Наталя Ільяшенко, вони разом з донькою Діаною їхали по вулиці Гоголя у бік центру Кіровограда, коли в них на швидкості врізався водій  BMW Х5. Машину постраждалої розвернуло і викинуло на бордюр. Конструктивої бесіди постраждалої з водієм не вийшло — чоловік мав ознаки алкольного сп’яніння. Правда, експертизу проводити відмовився.

“Він в’їхав у мене, мою машину розвернуло вліво. Біля мене сиділа донька. Слава богу, що він врізався спереду, а не в бік, і ніхто не постраждав. Потім він зупинився, відкрив вікно. Я підійшла. Донька вибігла і говорить: “Мама, він збирається від’їжджати. Я стала спереду машини, говорю, хвилиночку, ми викликаємо ДАІ. Він постоявив хвилини дві, а потім поїхав. Від’їхав далі, впилявся в бордюр. Він був взагалі неадекватний, навіть не зрозумів, що з ним відбувається. Потім, відповідно, ми чекали ДАІ. Приїхали ДАІшники. Він відмовився давати свідчення, проходити тест на алкоголь, представитись теж. Почав вигадувати – Іванов там, Петров… Викинув довіреність. Свідки потім знайшли її на тротуарі і віддали мені. І так сталося, що водій не винен, а я, постраждала, вимушена доводити, що я потерпіла” – розповідає Наталя.

Наталя Ільяшенко показала корепонденту Першої елекронної довіреність, що передали свідки — документ оформлений на ім’я Щур Володимира Ігоровича та Щур Ігоря Володимировича. Працівники автоінспекції назвати особу чоловіка, що знаходився за кермом не змогли. Чоловік, що сидів на пасажирському сидінні не назвав ні свого імені, ні того, хто за його версією, сидів за кермом.

“Особу водія на даний момент не встановлено. Коли ми приїхали, водій сидів збоку і стверджував, що він пасажир”, – пояснює ситуацію працівник автоінспекції Дмитро Цань.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар