“Серця матерів” привітали захисників України маскувальною сіткою (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вчора, 14 жовтня, Кіровоград відзначав День захисника України. Не забули і про Героїв, які на сході тримають оборону кордону. Для них ГО “Серця матерів” на центральній площі міста плели маскувальну сітку.

Як розповіла Першій електронній волонтер ГО “Серця матерів” Інна, вони плетуть сітки на своєму складі або на площі Богдана Хмельницького щотижня. “Ми вирішили показати людям, що війна не закінчилась, вона триває. Тим паче, що вчора вночі знову були втрати. Рано святкувати перемогу. Рано припиняти допомагати хлопцям”.

Кіровоградські волонтери вирішили привітати хлоців, показавши, що не забувають про них, турбуються і підтримують. За словами Інни, люди стомились допомагати і з часом все менше кіровоградців приходять із допомогою. “Коли ми були в палатці на площі, ми думали, що увесь Кіровоград з нами, і з хлопцями. А коли пішли у “вільне плавання”, зрозуміли, що допомагає відсотків 10%”.

Окрім плетіння сітки, волонтери вчора організували збір теплого одягу та продуктів для військових. Уже сьогодні, 15 жовтня, автомобіль ГО виїхав у 4 різні точки АТО із допомогою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар