ELISAVETGRAD INVESTMENT DAY 2013

Інвестиційний форум ЕLISAVETGRAD INVESTMENT DAY 2013 відбувся в Кіровограді сьогодні, 3 жовтня.

Першою темою дискусії стало земельне законодавство. У ній взяли участь місцеві сільгосппідприємці, столичні юристи, науковці та представник Держземагенства.

Другою темою обговорення стала проблематика фінансування аграрного сектору.
Далі учасників форуму привітав Президент України Віктор Янукович.

«Максимальне сприяння інвестиційній діяльності, заохочення інвестицій в українську економіку — один із наріжних каменів стратегії модернізації країни, що проводиться починаючи з 2010 року», — зазначив Президент.

За його словами, вже чимало зроблено для того, щоб спростити процедури для інвесторів, якнайширше інформувати про інвестиційні можливості, створити середовище, сприятливе для інвестицій. «Найкраще доведення успішності такої політики — те, що за три післякризові роки нам вдалося переламати тенденцію інвестиційного спаду та збільшити капітальні інвестиції на третину», — сказав Віктор Янукович.

На переконання Глави держави, нинішній Форум є яскравим прикладом реалізації на практиці Програми економічних реформ в частині підвищення інвестиційної привабливості регіонів та активізації інвестиційної діяльності.

Учасників заходу також привітав голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко.

Участь у форумі взяли Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, народний депутат Станіслав Березкін, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, голова Держземагенства Сергій Тимченко, голова обласної ради Микола Ковальчук, міський голова Олександр Саінсус, менеджери провідних українських та закордонних агрокомпаній.

[nggallery id=14]
Поширити:

Залишити коментар:

коментар