У Кропивницькому 150 призовників урочисто провели на службу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 11 квітня, у військкоматі у Кропивницькому урочисто провели на службу 150 призовників з області. Загалом з Кіровоградщини до військових формувань України під час цього призову планують відправити 690 юнаків.

Інформує Перша електронна газета.

“Уже традиційно на початку квітня ми розпочинаємо весняний призов. Проводимо його у стислі терміни – за два місяці все патріотично-налаштоване молоде поповнення відправляється у Збройні Сили та інші військові формування. Попереду у вас півтора роки (або рік у тих, хто має вищу освіту) гарної праці і гарних можливостей навчитися чомусь новому, зміцніти, змужніти”, – зазначив військовий комісар Кіровоградської областi Ярослав Кучер.

DSC_0780

DSC_0760

DSC_0761

DSC_0768

DSC_0756

DSC_0769

DSC_0770

DSC_0772

DSC_0782

DSC_0755

Нагадаємо, із січня по березень на Кіровоградщині проводилась приписка юнаків 2001 року народження до призовних дільниць. За інформацією поточному році в області підлягає приписці близько 4000 осіб.

Тим часом минулого осіннього призову з Кіровоградщини для проходження строкової військової служби відправили 590 юнаків. Військовий комісаріат виконав встановлену норму призову, але в структурі кажуть, що цього року високий рівень неявки призовників, а також тих, хто за станом здоров’я чи у зв’язку із перебуванням під слідством не можуть поповнити ряди військових.

Уже в листопаді планове завдання щодо призову на строкову військову службу на Кіровоградщині було виконано на 97%. І це незважаючи на те, що 66% від загальної кількості осіб, що викликалися до військових комісаріатів, не приходять у військкомати і ухиляються від служби.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар