У Кропивницькому нетверезий чоловік перебігав дорогу і потрапив під колеса Peugeot

Сьогодні, 22 серпня, близько 18:30 по вулиці Великій Перспективній у Кропивницькому під колеса мікроавтобуса Peugeot потрапив нетверезий чоловік, який перебігав дорогу на червоне світло світлофора.

Про це кореспонденту Першої електронної газети розповіли патрульні, які прибули на місце події.

За попередньою інформацією поліцейських, автомобіль Peugeot рухався по вулиці Велика Перспективна в сторону кінотеатру “Портал” на зелений сигнал світлофора. У цей час, перед автобусом, який збирався повертати на вулицю Велику Пермську, перебігав на “червоне” нетверезий чоловік, якого у результаті і збив Peugeot.

Потерпілого госпіталізували в обласну лікарню. Унаслідок аварії у Peugeot пошкоджено лобове скло. Водій не мав явних ознак алкогольного сп’яніння, проте працівники патрульної поліції відвезли його на експертизу.

Зазначимо ця ДТП є четвертою за сьогодні. На трасi між Кропивницьким та Кривим Рогом сталася аварія, яка заблoкувала в’їзд у у Кривий Ріг зі сторони обласного центру.

Потім близько 12:00 на перехресті вулиці Велика Пермська та провулку Фортечний сталася ДТП за участю автомобілів Daewoo Matiz та ВАЗ 21114. Ніхто під час зіткнення не постраждав, лише автівки зазнали незначних механічних пошкоджень. Водії вирішили розійтися за європротоколом.

А близько 17:30 по вулиці Шевченка сталася ДТП за участю автомобілів Renault та Chevrolet. Водій Renault намагався уникнути зіткнення з автівкою, яка різко виїжджала з парковки, проте у нього в’їхав Chevrolet.

Нагадаємо, учора, 21 серпня, близько 14:00, біля Європейського ринку по вулиці Академіка Тамма сталася ДТП за участі Mitsubishi Pajero і трьох автомобілів ВАЗ. У обласну лікарню госпіталізували двох дітей і жінку. За попередніми даними, у зіткненні автомобілів винен нетверезий водій Mitsubishi Pajero на литовських номерах. Він намагався втекти з місця події, але свідки не дали йому цього зробити і ледь не влаштували самосуд.

Пізніше у мережі Інтернет опублікували відео з реєстратора, на якому зафіксовано момент зіткнення автомобіля Mitsubishi Pajero з двома ВАЗами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар