У Кропивницькому відкрилась психологічна майстерня “Інсайт”

Учора, 21 серпня, у Кропивницькому відкрилась психологічна майстерня “Інсайт”. Це простір, де збираються діти від 2 до 102 років та грають в ігри, які відкривають їм різні сторони себе та оточуючих. У центрі працюють чотири психолога, що допоможуть вирішити проблему будь-якого напряму. Основою у майстерні є гумор, адже він “будує міст” довіри до людей.

Засновниця Інга Кузнєцова розповідає, що “Інсайт” – осередок, де люди збираються разом і цікаво та пізнавально проводять час. Різноманітні заходи допомагають людям відкритися з іншого боку і побачити те, що раніше не помічали:

“Інсайт означає осяяння. Тобто, людина зрозуміла щось про своє та життя інших. Сама ідея виникла вночі: я прокинулась і зрозуміла, що маю створити психологічний центр. Одразу ж знала з ким хочу працювати. У команді нас четверо – це психологи, які спеціалізуються на вирішенні різних проблем: організаційні, дитячі, кризові, дорослі, військові тощо. Усі ми творчі люди, а Інсайт – це творчий початок”, – розповідає Першій електронній Інга Кузнєцова.

Читайте також: Кропивницький психолог Андрій Фоменко: Біль та страх на війні не однаковий для всіх. У кожного він свій

Організатор каже, що у Кропивницькому не вистачає цікавих психологічних заходів, аби люди ставали радісними та щасливими. Саме тому і виникла необхідність у виникненні такого центру:

“Більшість звикла, що психолог – це серйозна людина, яка увесь час слухає і щось радить. В “Інсайті” проходитимуть різноманітні ігри, де основою стане гумор і пізнання себе. Такі штуки формують довіру людей до психологів”.

До психологічної майстерні “Інсайт” може звернутись будь-яка людина із різного роду проблемою. Майстерня знаходиться за адресою вул. Гоголя 44, 5 кабінет. Також у них є сторінка у соціальній мережі Facebook.

Під час відкриття психологічної майстерні “Інсайт” панувала дружня, тепла та щира атмосфера. Гостей частували фруктами, що символізували певні поняття, тортом, кавою і чаєм та цікавими іграми.

Читайте також: Сон на вулику: для військових Кіровоградщини запропонували новий вид реабілітації

У Кропивницькому запрацював центр адаптації військових до цивільного життя

За півроку роботи “Коловорот” опрацював майже 400 запитів учасників АТО

Які проблеми турбують учасників АТО Кропивницького: результати дослідження

Від PERSHої особи: про проблеми учасників АТО та шляхи їх вирішення

Поширити:

Залишити коментар:

коментар