Напередодні Дня медика у Кропивницькому привітали працівників військового госпіталя

Сьогодні, 16 червня, напередодні Дня медичного працівника (відзначається щорічно у третю неділю червня) в обласному госпіталі для ветеранів війни відбулися урочистості з нагоди свята. Медперсонал отримав подяки та грошові премії від керівництва закладу.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Зі словами вдячності до медиків звернувся головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко:

“Бажаю всім присутнім міцного здоров’я, спокою в родинах, миру на рідній землі, вдячних і порядних пацієнтів, а також гідної зарплати за ту роботу, яку ви здійснюєте. Радий, що в останній час у закладі створені такі умови, за які не соромно перед пацієнтами та персоналом. Кожен із вас фахівець з великої і я пишаюся, що є частиною колективу, з яким можна перевернути гори”.

Також свої привітання і подяку медичному персоналу від ветеранської організації Кропивницького висловив Володимир Зуєв.

“Прийміть мої найщиріші вітання і низький уклін за добрі справи і врятовані життя людей. Вашу допомогу в реабілітації ветеранам Другої світової та учасникам нинішньої російсько-української війни не можна переоцінити. Зараз у закладі нарешті створені комфортні умови не лише для пацієнтів, а й для медичного персоналу – ви цього заслуговуєте“.

На урочистості завітав представник громадської організації учасників АТО “Бойове братство” Віктор Колінько ГО “Бойове братство”.

“Хочу звернувся до присутніх від імені волонтерів, учасників АТО та матерів загиблих воїнів. Шановні медики, завдяки вашому теплому відношенню до військових, їхня реабілітація проходить набагато швидше і саме ви є одними з тих, хто надихає нас на подвиги і бойові звитяги”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар