Як у Кропивницькому відбулося щорічне свято морозива

Конкурси, квести, танці, подарунки і смачнюще морозиво – так у Кропивницькому вже в дванадцяте відбулося щорічне “Свято Морозива” від торгової марки “Рудь”.

Про це пише Перша електронна газета.

Кожен мешканець Кропивницького мав змогу на святі обміняти обгортки від морозива “Рудь” на “рудики” –  традиційну оригінальну валюту свята, яку в подальшому можна використати на різноманітні веселощі, атракціони, розваги та сувеніри.

Кропивницьку публіку розважала героїня культового мультфільму Волта Діснея – Мінні Маус. Невтомна мишка кликала малечу разом із батьками на конкурс з найшвидшого поїдання морозива, в якому дехто так загравався, що й не встигав помітити, як морозиво замість рота опинялася на кінчику носа.

Вже потім на сцені Мінні Маус влаштувала драйвову дискотеку і щогодини нагороджувала найактивніших танцюристів смачним морозивом.

Окрім цього, організатори підготували для малечі інтелектуальний квест. Дві команди отримали дюжину запитань, правильні відповіді на які мали отримувати від випадкових перехожих і вже потім казати їх ведучому. У цьому конкурсі головними були швидкість дітей та ерудиція громадян, адже не кожен з першого разу міг згадати, наприклад, столицю Шотландії чи одиницю вимірювання сили у фізиці. Тим не менш, кмітливі дорослі допомогли дітям впорались із цим завданням.

Детальніше про те, як у Кропивницькому відбулося “Свято Морозива” дивіться у фоторепортажі Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар