Українське в тренді: студенти ЦДПУ та музучилища влаштували у Кропивницькому патріотичну вечірку

Днями у Кіровоградському музичному училищі відбулася філологічна вечірка, участь у якій взяли студенти факультету філології та журналістики ЦДПУ ім. В. Винниченка та Кіровоградського музичного училища. Основною метою патріотичного заходу є доведення того, що все українське нині в тренді. Студенти зібралися, аби разом заспівати українські пісні, поговорити про видатних земляків, добре провести час і знайти нових друзів. 

Дійство почалося зі спільного знайомства. Студенти ЦДПУ в гумористичній формі розповіли про життя сучасного студента в стінах педагогічного університету. У свою чергу представники Кіровоградського музичного училища продемонстрували відеоролик про нелегке навчання музиканта.

Про ідею та мету такої вечірки розповіла одна з організаторів заходу, викладач факультету філології та журналістики ЦДПУ ім. В. Винниченка Ольга Кирилюк:

“Ідея проведення філологічної вечірки належить заступнику директора Кіровоградського музичного училища – Олексію Стоянову. Він звернувся з пропозицією провести спільний захід, у якому візьмуть участь як студенти ЦДПУ, так і студенти музучилища. Разом із Олексієм ми придумали сценарій і формат заходу. Мета нашої вечірки – нагадати студентам, що бути українцем – це дуже круто”.

Організатори мали на меті зробити гасло “українське в тренді” девізом для гостей вечірки:

“Виховна мета заходу полягала в популяризації серед молоді всього українського: мови, мистецтва, історії, культури. Але зробити це ми спробували не через використання традиційних символів – вишиванки, прапора чи виконання гімну, а завдяки демонстрації успішних українців, виконання сучасних українських композицій ще й у форматі, що є близьким і цікавим для сучасної молоді. Вважаю, що нам вдалося реалізувати задум сповна, і гасло “українське в тренді” стане їх девізом назавжди”, – розповів заступник директора музичного училища Олексій Стоянов.

Під час концерту провели лотерею, в якій розігрувалися два безкоштовні квитки в кінотеатр “Портал” або на концерт гурту “Тартак”, оригінальний метелик і блокноти для записів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар