Кораблі та марсохід: у Кропивницькому відкрилася виставка технічного моделізму

Сьогодні, 8 квітня, на території кропивницького аеропорту відкрилася виставка історико-технічного стендового моделізму. На ній представлені майже 600 моделей від 300 учасників із усіх куточків України.

Містяни мають змогу побачити низку сучасних моделей, починаючи з кораблів і закінчуючи марсоходами, а також експонати, які мають свої історичні прототипи часів Першої та Другої світових воєн.

Голова ГО “Клуб ІТСМ у Кіровоградській області” Валерій Чурбанов розповів, що завданнями виставки, яка вже вчетверте проходить у Кропивницькому, є демонстрація одного з найцікавіших хоббі, а також патріотичне виховання молоді.

“Стало доброю традицією проводити виставку в квітні. Тут є роботи як дітей-юніорів, так і дорослих-майстрів. Тут є моделі авіації, бронетехніки, гармат, кораблів та різноманітних фігур. Жоден експонат не залишить байдужим вибагливі очі містян”, – зазначив Валерій Чурбанов.

За словами співорганізатора акції, особливої уваги варта експозиція, яка присвячена космічній тематиці.

“На виставці однією з найцікавіших категорій є космос. Вона в певній мірі нова, але тут вже присутні моделі ракет, супутників і, навіть, марсохід”, – хизується Валерій Чурбанов.

Виставка проходитиме 8-9 квітня у приміщенні кропивницького аеропорту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар