Вальс, музика, вечірні сукні: у Кропивницькому відбувся благодійний весняний бал

Учора, 24 лютого, в холі Кіровоградської обласної філармонії відбувся благодійний бал, який був присвячений зустрічі весни. Дійство було огранізовано за ініціативи Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

На бал завітало близько чотирьохсот містян, у яких була можливість побачити майстер-клас з виконання віденського вальсу від хореографічного ансамблю „Конвалія” Ігоря Васильовича Спінула, прийняти участь в благодійному аукціоні і просто насолоджуватись атмосферою балу. Місцеві виконавці розважали гостей своєю музикою , а в кінці вечора було визначено Короля і Королеву балу.

Основною метою балу стала допомога 13-річній Надійці, яка з дитинства прикута до інвалідного візка.

«Цей вечір особливий для кожного з нас, тому що ми маємо змогу допомогти людині, якій допомога необхідна просто зараз. Це дівчинка, їй 13 років, її звати Надія Мороз. Вона гарно малює, але є одне «але» – через хворобу вона знаходиться в інвалідному візку. Зараз у неї з’явилася надія встати на ноги, вона вже пережила дві складні операції, зараз же готується до третьої, яку мають проводити навесні, тож ми хочемо допомогти Надійці здійснити її мрію і встати на ноги», – розповіла заступниця голови Молодіжної ради Катерина Колєва.

Під час благодійного балу було зібрано 5319 грн, які огранізатори передали мамі Надійки.

DSC_0406
Король і Королева балу з Надійкою

DSC_0233

DSC_0238

DSC_0250

DSC_0262

DSC_0293

DSC_0320  DSC_0376

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Вальс, музика, вечірні сукні: у Кропивницькому відбувся благодійний весняний бал

  1. А почему не указаны фамилии короля и королевы бала?

Коментарі заборонені.