У центрі Кропивницького сталася ДТП за участю трьох автівок

Сьогодні, 6 січня, близько 9:30 на перехресті вулиць Шевченка і Чорновола у Кропивницькому сталася ДТП за участю трьох легковиків: Hyundai Elantra, Seat Leon та Volkswagen Tiguan. Під час зіткнення одна з автівок зачепила рекламний сітілайт. Обійшлося без жертв.

За словами учасників та свідків аварії, винуватцем ДТП є водій білого Hyundai Elantra, який мчався на червоний сигнал світлофора. Рухаючись вулицею Шевченка зі сторони Великої Перспективної він не знизив швидкість і поїхав на червоне світло на перехресті з вул. Чорновола. Там він спочатку зіткнувся з Seat Leon, який їхав вулицею Чорновола на зелене світло. А потім південнокорейське авто зачепило Volkswagen Tiguan, яке рухалося вулицею Шевченка зі сторони КДПУ і зупинилося на червоний сигнал світлофора. Після зіткнення з двома автівками, Hyundai Elantra в’їхала у сітілайт.

“Я їхав по Чорновола, і тільки рушив на зелений сигнал світлофора. Навіть не зрозумів, звідки взялася ця машина”, – розповів водій Seat Leon.

Свідок ДТП підтвердив розповідь водія Seat.

“Водій автомобіля Seat Leon рухався по Чорновола знизу вгору (від Дворцової – ред.) на зелене світло. А водій білого Hyundai поїхав на червоне світло і зіткнувся з Seat, а потім і з Volkswagen, який стояв на світлофорі”, – розповів свідок.

Щоб не блокувати рух на перехресті, автівки після зіткнення швидко роз’їхалися по узбіччям, після чого інспектори поліції почали відбирати свідчення в учасників та свідків ДТП. Водій Hyundai Elantra визнав свою провину і розповів, що не помітив червоного сигналу світлофора.

“Я їхав з робочої зміни – відчергував добу.  Можливо, через це я просто не помітив червоного світла. Їхав наче як на зелений, кажу як є”, – зізнався чоловік.

Оскільки у одного з водіїв були сумніви щодо тверезості водія Hyundai, патрульні перевірили всіх трьох учасників ДТП на “Драгері”. Усі три рази пристрій показав нулі.

На 48-річного водія Hyundai Elantra патрульні склади два адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, та ч.2 ст 122 (Проїзд на заборонений сигнал світлофора) КУпАП.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар