Напередодні нового року кропивницькі моделі приміряли на себе ролі актрис

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Кропивницькому відбувся звітний святковий вечір моделей школи естетичного виховання “MIX models”. Відійшовши від традиційних дефіле, дівчата та хлопці показали театральні постановки.

“Нещодавно наші учні та учениці взяли участь у зйомках відеожурналу “Байки”. Ми побачили, що наші вихованці можуть бути не тільки професійними моделями, але і талановитими акторами. Тож на передноворічному концерті ми вирішили показати кілька театральних вистав”, – розповідає директор школи естетичного виховання “MIX models” Олена Рудковська.

Серед театральних міні-вистав учнів школи була і казка про добро, де дві учениці стали ляльками. Також показали сучасну “Ріпку”, де внучкою сімейства була східна красуня. Окрім того, юні моделі показали свої танцювальні та вокальні таланти. Зокрема, співала учениця школи Аліна Сергієнко, яка має титул “Міні-міс світу”. Звісно, під час концерту було і кілька традиційних виходів – бо навіть під час свят моделі не забувають про дефіле. До речі, під час демонстрації колекції образів учениця школи Дарина Довга грала на скрипці.

Усі виходи та постановки готувалися під керівництвом викладачів школи естетичного виховання “MIX models”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар