Вечірні сукні, запальні танці та добрі справи: у Кропивницькому відбувся благодійний бал

У п’ятницю, 16 грудня, у фойє обласної філармонії відбувся Благодійний новорічний Ротарі-бал.

Жінки у чарівних вечірніх сукнях, чоловіки у шикарних костюмах та смокінгах, різнокольорові вогники гірлянд красуні-ялинки, жива музика у виконанні камерного оркестру… Все це створювало казкову атмосферу свята.

Крім того, у дійства була благодійна мета – збір коштів на подарунки для дітей загиблих, важкопоранених та діючих учасників антитерористичної операції на Сході України.

«Благодійний новорічний бал – це вже традиційна подія. Працюємо Дідами Морозами та святими Миколаями, аби здійснити мрії дітей. Дітки писали листи, у яких просили конкретні речі, які вони хочуть отримати на свята. І ми маємо виконати їхні побажання, аби не розчарувати в маленьких серцях віру, що дива можуть ставати реальністю. Саме для цього ми всі тут зібралися», – розповіла президент кропивницького Ротарі Клубу Юлія Шкурупій.

Гостей заходу розважали спеціально запрошені музиканти, танцювальні колективи та співаки. Спекотним подарунком вечора став виступ солістки студії східного танцю «Златіна» Зульзіят Карчевської.

DSC_0624

Для реалізації благодійних цілей функціонував ярмарок дитячих виробів та аукціон. Також кожен бажаючий міг вкинути будь-яку суму коштів у скриньку для збору коштів.

«Я надзвичайно вражена. Таке відчуття, ніби потрапила до казки Шарля Перро. Хочеться бути доброю феєю і дарувати дітям подарунки та щастя», – захоплено пояснила і миттєво ринула в танок зі своїм кавалером учасниця Ротарі Клубу Марія.

Доброта – дуже важлива якість людини, особливо в наш час електроніки та егоїзму. Творити добро може кожен, незалежно від віку, умов існування, релігійних вподобань. Добро – це та універсальна мова, завдяки якій люди з різних куточків планети зможуть порозумітися одне з одним.

Люди часто говорять про те, що потрібно творити добро, однак на практиці робити зовсім інакше. Учасники Ротарі Клубу – виключення. Загальна сума коштів, яку вдалося зібрати на благодійному вечорі, склала 22 тисячі 690 гривень.

Рoтарі Клуб – це благодійна організація, яка є частиною всесвітньої організації Rotary International. Ротарі клуби відкриті для усіх незалежно від національної чи расової приналежності, віросповідання та політичних поглядів.

DSC_0163 DSC_0165 DSC_0168 DSC_0172 DSC_0179 DSC_0182 DSC_0183 DSC_0191 DSC_0208 DSC_0210 DSC_0229 DSC_0253 DSC_0284 DSC_0300 DSC_0314 DSC_0321 DSC_0374 DSC_0492 DSC_0528 DSC_0550 DSC_0556 DSC_0578 DSC_0596

Поширити:

Залишити коментар:

коментар