У Кропивницькому визначили найпрекраснішу княгиню

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Тканина в повітрі, хореографічні виходи учасниць та літаючі чоловіки в масках – днями у Кропивницькому відбувся регіональний етап конкурсу краси “Княгиня Кіровоградщини 2016”. 

Традиційно конкурс організовувала директор модельної агенції “MIX models” Олена Рудковська.

“Цього року за корону боролися 17 учасниць. 16 – були відібрані під час кастингу, ще одна дівчинка отримала свій білет на конкурсі “Королева Національного”, який нещодавно проходив у ЦНТУ”, – розповіла Першій електронній організатор Олена Рудковська.

Постановники конкурсу завжди готують динамічну шоу-програму, яка не звужується до формату традиційного дефіле. Проте цьогоріч їм вдалося перевершити власні досягнення. Під час виходів учасниць хореограф-постановник Єгор Похиленко використовував танцювальні елементи і навіть сам виходив на сцену у складі колективу “Три з Половиною”.

DSC_0241

“Я не вперше ставлю конкурси краси – здається, це уже п’ятий мій конкурс. Кілька років я цим не займався, оскільки працював за кордоном. Але багато спостерігав за різними постановками. Шоу, яке я поставив, не можна назвати на сто відсотків оригінальним. Все це допрацьовані елементи того, що я десь бачив раніше”, – каже Єгор Похиленко.

Під час номерів Єгор також використав декорацію – фатін, який доповнив композицію виходу учасниць у купальниках:

“Ця тканина – із давніх запасів. Ми танцювали на цій тканині, а хлопці по краях її підіймали, імітуючи хмарину. А тут, під час конкурсу, ми вирішили, щоб вона політала”, – додає Єгор.

DSC_0318

Професіоналізм хореографа-постановника оцінив і голова журі, продюсер конкурсу “Княгиня України” Олександр Главацький. Єгора Похиленка запросили ставити національний етап боротьби  за корону, який відбудеться 19 грудня у Чернігові.

Окрім офіційних нагород, партнери та спонсори регіонального етапу конкурсу вручали конкурсанткам свої подарунки. Перша електронна не стала винятком – уже кілька років видання визначає переможця редакційної номінації “Цікава особистість”. Нагороду отримує та учасниця, яка може бути цікавою для читача.

Як правило, переможець у цій номінації визначається під час першого виходу – презентація, де красуні розповідають про себе. Минулого року диплом отримала Вікторія Белінська – скульптор, художниця, дизайнер інтер’єру. Цьогоріч журналіста Першої електронної зацікавила дівчина з екзотичним іменем Ніріна Цау. Дівчина вирізнялась від інших учасниць тим, що окрім занять фітнесом та моделінгом, вона має й інші захоплення, про які Перша електронна розповість у інтерв’ю.

Фото: Ігор Філіпенко
Фото: Ігор Філіпенко

За результатами конкурсу було обрано переможниць у чотирьох номінаціях та вручено чотири корони.

Головну корону здобула Марія Мельничук.

Марія, разом із “Княгинею Кіровоградщини 2015” Діаною Омельченко, цьогоріч представлятиме Кіровоградщину на конкурсі “Княгиня України”, який відбудеться 19 грудня у Чернігові.

DSC_0769

Поширити:

Залишити коментар:

коментар