На день відкритих дверей у обласну юстицію кропивничани принесли гарбуз

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 9 грудня, у Головному управління юстиції у Кіровоградській області проходить день відкритих дверей. Користуючись нагодою, активісти принесли в управління гарбуз, який ще кілька місяців тому готували для міністра.

За словами ініціатора акції Ігоря Погасія, у громадськості виникають сумніви щодо роботи управління та його начальника Вадима Гуцула, зокрема. У тому числі, активістів цікавили питання щодо процесу призначення першого заступника начальника Артема Мамченка, звільнення попереднього керівника юстиції та питання рейдерства у рядах територіального управління.

DSC_1219

Підписавши гарбуз, активісти пішли у приміщення головного управління у пошуках начальника. Вадим Гуцул запросив гостей до зали засідань, де активісти змогли поставити свої запитання начальнику управління та отримати на них відповіді.

DSC_1238

“Я радий усім людям, які до нас звертаються. Ми готові їх вислухати, допомогти їм, бо юстиція – відкрита для людей. Що стосується цієї події, ми так само не боїмося якихось конфліктних ситуацій. Тим паче, що саме ця конфліктна ситуація була побудована на тому, що нібито юстиція в чомусь нібито винна. Справа в тому, що це цивільно-правові відносини між особами”, – прокоментував ситуацію Першій електронній Вадим Гуцул.

Варто відзначити, що у рамках дня відкритих дверей до юстиції приходили не тільки активісти, а й студенти, звичайні громадяни, які хотіли познайомитися із роботою юстиції.

DSC_0016 DSC_0018 DSC_0033

Поширити:

Залишити коментар:

коментар