У Кропивницькому нагородили працівників місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування стоїть в одному ряду з дуже важливими для нашого народу датами, пов’язаними зі здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднує депутатів, лідерів територіальних громад, тих, хто працює в органах місцевої влади і усіх людей з активною життєвою позицією, які вболівають за рідне місто та дбають про його розвиток.

Сьогодні, 7 грудня, у приміщенні Кіровоградської міської ради відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

«Ця робота надзвичайно важка і кожен, хто зайнятий в цій сфері, робить важливу справу. Місцеве самоврядування є тією ланкою, яка знаходиться найближче до громадян. Жоден секретар, жоден міський голова, не зможе зробити для всього міста стільки, скільки робить рядовий працівник. Бажаю вам натхнення, ініціативності для того, щоб разом будувати наше гарне і квітуче місто», – звернувся у вітальному слові секретар міської ради Андрій Табалов.

DSC_1154

Секретар міської ради грамотами та подяками нагородив досвідчених фахівців місцевого самоврядування та здібну енергійну молодь Кропивницького.

За особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, вагомі досягнення у професійній діяльності, високий професіоналізм грамотою Кіровоградської ОДА була нагороджена Ірина Бабій.

Подяка Кіровоградської міської ради оголошена Ірині Байрамовій, Сергію Біляченку, Олені Ганжук, Наталі Радченко, Ганні Поляковій і Світлані Царан,

Почесна грамота Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету дісталась Олександру Брюховецькому та Наталії Соловйовій.

Грамоти Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету отримали Ганна Шуригіна, Сергій Корінний і Антоніна Малиновська.

Після завершення вітальної частини, камерний оркестр музичного училища Кропивницького привітав усіх присутніх вічними мелодіями Едварда Гріга, Антоніо Вівальді та Франца Шуберта.

DSC_1157 DSC_1159 DSC_1160 DSC_1164 DSC_1166 DSC_1169 DSC_1172 DSC_1178 DSC_1187 DSC_1198 DSC_1208 DSC_1215 DSC_1226

Поширити:

Залишити коментар:

коментар