На центральній площі Кропивницького волонтери та АТОвці запалили свічки на честь загиблих військових

Сьогодні, 6 грудня, у 25-ту річницю створення Збройних сил України, кропивницькі АТОвці та волонтери зібрались на площі Героїв Майдану, аби віддати шану військовим, які загинули за нашу державу.

Понад два десятки людей, серед яких були волонтери, демобілізовані учасники АТО та небайдужі містяни, запалили свічки в знак пам’яті про військових, які віддали свої життя за Україну, і які боронять нас зараз.

DSC_1112

“Ми зібрались тут сьогодні, щоб запалити свічки на честь загиблих і на честь живих наших військових. Це така хвилинка пам’яті присвячені їм. Ми запрошували всіх небайдужих людей, але як бачите, у нас небайдужих не так вже й багато. Тому ми, як завжди, невеликою кількістю, але всі люди знайомі, всіх приємно бачити”, – розповіла волонтерка Оксана Червоная.

DSC_1115

Перед присутніми також виступив учасник АТО, представник ГО “Бойове братство” Олег Кокуленко.

“Я вітаю всіх – хлопців, які воювали, всіх волонтерів, тих, хто сюди просто прийшов. Разом давайте передамо вітання тим, хто на передовій, вони мають розуміти, що ми не забуваємо їх. Те, що ми пройшли, і те, що нам ще доведеться пройти – це назавжди і це по-справжньому”, – звернувся він до присутніх.

DSC_1119

Поклавши свічки учасники пам’ятного мітингу вшанували пам’ять загиблих військових хвилиною мовчання і заспівали українського Славня. На завершення, у небо запустили три символічні сигнальні ракети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар