У центрі Кропивницького зліпили “волонтерського сніговика”

Сьогодні, 5 грудня, на честь Міжнародного дня волонтера, кропивницькі помічники військових зліпили на центральній площі міста “волонтерського сніговика”.

На честь свого свята на площі Героїв Майдану зібралися близько двох десятків добровольців, які вже понад два роки допомагають українським військовим. Активісти вирішили провести оригінальну креативну акцію – зліпити сніговика-волонтера.

“Ми подумали, ну почалася ж зима, випав сніг, сам бог велів зробити сніговика. Волонтери, вони певною мірою теж діти, які вірять у добро, у шось хороше. Цим патріотичним сніговиком ми хотіли показати, що ми є, що ми нікуди не поділись, і що ми й далі будемо працювати”, – розповіла волонтерка Тетяна Бородіна.

Сніговик, якого зліпили волонтери дійсно вийшов партріотичним – його огорнули українським стягом, а в обох руках “сніговий волонтер” теж тримав невеличкі прапорці. Крім того, йому зконструювали головний убір, схожий на тіару Папи Римського.

Завершивши зведення “волонтерського сніговика” всі присутні заспівали разом українського славня.

“Ми нагадуємо людям, що ми є, і що нам треба допомагати, як і раніше”, – розповіла волонтерка Оксана Червоная.

Крім того, за її словами, хлопцям, які боронять нас від агресора на сході держави, як і раніше, потрібен теплий одяг.

“Вони так само мерзнуть, як оцей сніговик”, – каже вона.

Привітати своїх помічників прийшли і демобілізовані учасники АТО. Саме від волонтерів вони отримали потужну підтримку тоді, у 2014 році, коли на Донбасі була найскладніша ситуація. Всі присутні перебували у гарному настрої, фотографувалися і спілкувалися між собою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар