Сергій Кузьменко звинуватив депутатів облради у популізмі

Фото kr-admin.gov.ua

Вчора, 22 листопада, Сергій Кузьменко у рамках робочої поїздки завітав у смт Петрове, де переглянув Петрівську школу-гімназію та розповів про важливість надання дітям якісної освіти європейського рівня.

Про це інформує сайт Кіровоградської обласної державної адміністрації.

У школі Сергію Кузьменку показали результати ремонтних робіт. Зокрема, за кошти державного та районного бюджетів тут було замінено всі вікна (вартість робіт склала 1,8 млн грн) та проведено капітальний ремонт теплосистеми (загальна вартість робіт – 1,3 млн грн).

Очільник області відзначив позитивний приклад Петрового та дорікнув депутатам облради.

“Петрове є гарною відповіддю окремим депутатам обласної ради, які під час останньої сесії відверто вдалися до популізму та розповідали, як все погано у нашій державі. Зокрема, це стосується їхнього ставлення до реформування системи освіти, намагання законсервувати її у тому вигляді, у якому вона існувала ще в радянські часи”.

Сергій Кузьменко закликав відкинути у небуття застарілу радянську модель, при якій діти вже не мають можливості отримувати якісну і сучасну освіту.

“У всіх дітей, де б вони не проживали, повинні бути рівні можливості, щоб отримувати якісну освіту – це пріоритетне завдання влади. І ми не зупинимося на досягнутому і продовжимо реформу освіти, де чільне місце посідатимуть саме опорні школи, із сучасною матеріально-технічною базою, з фаховими викладачами та комфортними умовами для навчання дітей. Петрівський НВК якраз є прикладом такого навчального закладу, куди із задоволенням приїздять діти не лише з Петрового, а також із сусідньої Іванівки, Богданівки та Водяного. І якщо ми хочемо дати дітям дійсно гарні знання, щоб у житті вони були успішними, це якраз і є та європейська модель освіти, на яку ми орієнтуватимемося”, – наголосив голова облдержадміністрації.

Фото kr-admin.gov.ua
Фото kr-admin.gov.ua
Фото kr-admin.gov.ua
Фото kr-admin.gov.ua
Фото kr-admin.gov.ua
Фото kr-admin.gov.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар