У КДПУ обговорили вплив університету на розвиток регіону

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 18 листопада, у КДПУ ім. В. Винниченка під час регіональної наукової конференції говорили про історію педуніверситету через призму розвитку центральної України.

Регіональна наукова конференція “КДПУ ім. В. Винниченка – 95 років в історії та розвитку центральної України” – завершальний етап урочистостей з нагоди ювілею ВНЗ. Тут науковці області підбивають підсумки розвитку вишу та проводять паралелі його впливу на історію нашого регіону.

“Ми вирішили зробити таку невеличку наукову конференцію для того, щоб розглянути різні аспекти розвитку нашого університету. Він має багату історію і незмінно відігравав важливу роль у житті регіону. Напевне, університети є одним із маркерів інтелектуального, освітнього та інших потенціалів території. Багато років університет постачав не тільки кадри для освіти, а й інших галузей народного господарства. Сьогодні ми маємо набагато ширший спектр спеціальностей, ніж було раніше, і вже сьогодні готуємо спеціалістів зі статистики, юристів, психологів та багато інших”, – вітаючи учасників та гостей конференції, зазначив ректор КДПУ ім. В. Винниченка Олег Семенюк.

Після пленарного засідання учасники конференції будуть розподілені на секційні засідання. А на завершення у науковій бібліотеці університету відбудеться круглий стіл ”Школи міста Кропивницького і КДПУ ім. В. Винниченка: проблеми співробітництва в умовах освітніх реформ”.

DSC_0845-min DSC_0861-min DSC_0879-min DSC_0880-min DSC_0885-min DSC_0904-min DSC_0914-min DSC_0921-min

Поширити:

Залишити коментар:

коментар