РНБО: Після опівночі почався потужний обстріл в районі Красногорівки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

ІАЦ РНБО повідомляє про зведені дані АТО 25 травня.

Луганський напрямок

Противник продовжує здійснювати обстріли у темну пори доби. Зокрема, вчора відбулося 4 ворожих обстріли у Станиці Луганській, Сокільниках та Новозванівці.

Донецький напрямок

Основна активність бойовиків припала на вже традиційні «гарячі точки» – Луганське, Зайцеве, Авдіївку. Епізодично окупанти застосовують міномети. Всього за минулу добу тут відбулося 16 ворожих обстрілів, зокрема 5 – із застосуванням важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Одразу після опівночі почався потужний ворожий обстріли в районі Красногорівки. Застосувавши міномети та БМП, окупанти вели вогонь майже 5 годин – до світанку. Також вчора ввечері сили АТО успішно відбили спробу штурму з боку НЗФ під Новотроїцьким. Бій тривав 1 годину, при цьому українські військовослужбовці знищили ворожу БМП. Окрім цього, ворог проявляв активність і на інших ділянках фронту – Мар’їнка, Гранітне, Широкине тощо. Всього вчора на Маріупольському напрямку відбулося 12 ворожих обстрілів і 1 бойове зіткнення.

Як повідомляє воєнна розвідка, протягом минулої доби відбулося 10 розвідувальних польотів ворожих БПЛА по всій лінії фронту.

За інформацією, яку повідомив сьогодні на брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 2 – отримали поранення. Це сталося в авдіївській промзоні.

Днями 2 військовослужбовців ЗСУ потрапили в полон

Це сталося на Донецькому напрямку. Наразі вони перебувають у Донецьку. Українська влада та військове командування докладатимуть зусиль для їх звільнення.

Оперативники СБУ затримали члена бандформування «ДНР» у Торецьку Донецької області

Зловмисник приєднався до бойовиків у квітні 2014 року, брав активну участь в окупації міста та чергував зі зброєю в руках на блокпостах.

Особовий склад бахмутської поліції взяв участь у тактично-польових навчаннях з метою вдосконалення навичок поводження з вогнепальною зброєю. Під час навчань правоохоронці вдосконалили навички стрільби з автомата Калашникова, протитанкового гранатомета та снайперської гвинтівки.

Також інструктори продемонстрували правоохоронцям дії при виявленні розтяжок та їх подальшого знешкодження.

Спецслужби викрили спробу НЗФ «ЛНР» залучити дітей до збору розвідданих про сили АТО

У середині травня бойовики захопили 15-річного мешканця Новоайдарського району. Хлопця катували та вибивали інформацію про місця розташування позицій українських військ біля селища Трьохізбенка. Юнак розповів, що його катували російські найманці з північного Кавказу, а їхнім ватажком був бойовик на прізвисько «Клім». Таким чином, окупанти зухвало порушили Декларацію прав дитини. До вашої уваги – відео із історією хлопця.

На Миколаївщині відбулися масштабні тренування десантників

«Крилаті піхотинці» здійснили стрибки з парашутом з трьох літаків Ан-26 Повітряних Сил ЗСУ. Після приземлення десантники завантажилися у БТРи та почали штурм позицій умовного противника під прикриттям артилерії. Усього до тренувань були залучені 450 військовослужбовців та близько 70 одиниць військової техніки.

11121314151617181920212223242526272829

За інформацією, підготовленою УКМЦ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар