Бойовики обстрілюють українських військових мінами (РНБО)

Коротка хроніка подій з району проведення АТО за минулу добу. За даними, які оприлюднив сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, вчора знову спостерігався певний спад бойової активності бойовиків порівняно з минулими тижнями, однак противник й надалі продовжує прицільно обстрілювати українські позиції.

Луганський напрямок

Режим припинення вогню зберігався зразково.

Донецький напрямок

Ситуація дещо складніша, ніж позавчора. Так, внаслідок прицільного обстрілу зі стрілецької зброї позицій сил АТО в районі Світлодарського водосховища було поранено одного українського військового. Також неспокійно було на захід від Донецького летовища. Там, в районі села Невельське, по українських позиціях ворог випустив 20 мін зі 120-мм міномета. Ще одна ворожа провокація була зафіксована на північних околицях Горлівки.

Маріупольський напрямок

Бандформування обстріляли з РПГ сили АТО поблизу Мар’їнки.

Таким чином, вчора на лінії бойового зіткнення було зафіксовано 5 ворожих обстрілів українських позицій.

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув. Як повідомлялося, одного військовослужбовця було поранено на Донецькому напрямку.

Згадаємо про допомогу усіх небайдужих українській армії у цей нелегкий час

Нещодавно діти з усього Харкова створили понад 600 малюнків, листів та аплікацій для військових, які захищають державу на Луганщині. Волонтери доставили подарунки на передову напередодні свята Великодня. У своїх листах маленькі патріоти висловили щирі почуття подяки за захист Батьківщини. За традицією, військові розміщують ці листи та малюнки у бліндажах, кабінах бойових машин чи кладуть під захисний шолом як обереги.

11121314

Поширити:

Залишити коментар:

коментар