За минулу добу поранено 5 українських військових (РНБО)

Луганський напрямок. Ворог продовжує дотримуватися тактики епізодичних обстрілів українських позицій по всьому фронту. Зокрема, за минулу добу противник порушив режим тиші у Станиці Луганській, Щасті, Трьохізбенці та під Попасною (всього було 6 ворожих обстрілів).

Донецький напрямок. Сили АТО відбили напад ворожої ДРГ. Це сталося на світанку під Авдіївкою. Окрім цього, відбулося 2 обстріли з боку НЗФ – під Луганським та Авдіївкою. Ворог знову активно використовує міномети. За минулу добу на Донецькому напрямку окупанти випустили близько 50 мін.

Маріупольський напрямок

Вчора обстрілів було найбільше – 22. Майже всі вони були прицільними. Неспокійно по всьому фронту: найбільшу активність окупанти проявили поблизу Мар’їнки, перетину автотраси Донецьк – Маріуполь з лінією зіткнення, Гранітного, Павлополя, Широкиного. Противник використовує БМП, міномети та снайперів.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військовослужбовців немає, 5 – отримали поранення. Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

СБУ спільно з військовослужбовцями ЗСУ затримали жінку-бойовика

Затримана була членом НЗФ «ЛНР» на прізвисько «Ксенія».Встановлено, що затримана долучилися до лав ворога разом з чоловіком півтора роки тому та пройшла бойовий вишкіл у містах Стаханов та Алмазна. Під час битви за Дебальцеве жінка брала участь у бойових діях на боці окупантів як оператор міномета. У жінки вилучено, так званий «паспорт» та «посвідчення», видані НЗФ «ЛНР», а також особистий металевий жетон «збройних сил» неіснуючої держави «Новоросія».

1112

Вчора офіцер маріупольської поліції запобіг можливій трагедії, вчасно відібравши у дітей боєприпаси

Малеча бавилася зі скляною банкою, всередині якої знаходилися 4 ручні гранати та набої різного калібру.

2126

Українські підрозділи відпрацьовують свої бойові навички

Військовослужбовці ВДВ здійснили практичні заняття зі швартування бойової техніки на військово-транспортні літаки та підготовки до десантування.

313233343537

В Одеській області артилеристи Військово-Морських Сил ЗСУ провели практичні стрільби з установок «Град».

Впродовж тренувань бійці здійснили марш, зайняли позиції та знищили умовного противника. Слід зазначити, що 90% артилеристів ВМС ЗСУ несуть службу за контрактом, що дозволяє набути більшого досвіду.

41424344

Поширити:

Залишити коментар:

коментар